Let’s cup together. Meer dan een slogan is het een hartelijke uitnodiging om met Sas Coffee samen te werken. Als een echte partner in koffie leveren we steeds maatwerk binnen de talrijke mogelijkheden van smaken en verpakkingen. Hoe zo’n samenwerking precies verloopt, ontdek je in ons stappenplan:

1.
BEHOEFTE-
BEPALING

Een samenwerking start altijd met een goed gesprek. Want door goed te begrijpen wat jouw wensen en behoeften zijn, kunnen we de best mogelijke oplossing aanreiken. Wil je een eigen blend of een huisblend?
Een neutrale of een bedrukte verpakking? En wat zijn de gewenste aantallen? We overlopen samen al jouw wensen en matchen die met de mogelijkheden. Door onze uitgesproken kennis en een goed luisterend oor komen we samen tot het beste resultaat.

2.
PRODUCT-
SAMENSTELLING

Vervolgens gaan we aan de slag om een voorstel op maat op te maken, van blend tot verpakking. Onze double Q-Grader gaat met jou in cupping om samen tot de gewenste blend te komen. Daarnaast wordt er een verpakkingsvoorstel opgemaakt, rekening houdend met jouw merkidentiteit en de opties binnen het gewenste volume. Aan het eind van dit traject stellen we de offerte op.

3.
VERPAKKINGS-
ONTWIKKELING

Bij Sas Coffee willen we onze klanten zo goed mogelijk bedienen en stellen we ons graag flexibel op, ook voor de ontwikkeling van de verpakking. Je kan hiervoor zelf het design aanleveren of wij kunnen je het werk uit handen nemen. Onze in-house designer staat steeds ter beschikking om jouw verpakking te ontwikkelen op basis van de huisstijl en aangeleverde guidelines.

4.
PRODUCTIE

We zijn nu klaar om te produceren en op te leveren wat we hebben afgesproken. In deze fase gaan we jouw koffie branden en verpakken conform de uitgewerkte voorstellen op maat. Daarbij proberen we de lead time steeds zo kort mogelijk te houden, zodat jij snel met een heerlijke koffie kan uitpakken.

5.
KWALITEIT

Op kwaliteit maken we geen compromis. Bij Sas Coffee bieden we topkwaliteit aan en voldoen we aan de hoogste normen. Zo beschikken we over BRC- en IFS-certificering en voeren we extra controles uit tijdens de productie, waarbij we zowel op smaak als op verpakking testen. Zo garanderen we dat jij een kwaliteitsvolle koffie aan jouw klanten kan aanbieden.

6.
LOGISTIEK

Bij Sas Coffee is klant koning, van bij het eerste gesprek tot aan de levering van de voor jou op maat gemaakte koffie. Je hebt als klant de keuze om zelf de logistiek te organiseren of de levering te laten verzorgen door ons logistiek departement. We hebben eigen hiervoor trucks ter beschikking. Laat het smaken!